Returer / Byten

RETURER / BYTEN 

1. Läs informationen gällande ångerrätt och returrätt i köpvillkoren. Hygienartiklar är det ej bytesrätt på eller öppet köp. Obs att produkten du returnerar inte får vara använd eller tvättad (provad går självklart bra). Produkten ska ligga i sin originalförpackning och vara förpackad så som du mottog den, dvs pula inte ner produkten utan vikt den ordentligt. Textilier ska vara fri från hår. Köparen står för frakten om returen är baserad på byte av storlek. Kramsnö apparel står för returen vid skadad vara. Eller ett återköp.

2. Maila till info@kramsnoapparel.se om att du vill göra en retur.

Följande information ska finnas med i mailet.

– Ordernumret som du fick vid beställningen.
– Information om du vill lämna tillbaka varan eller byta den mot någon annan.
– Ange om du vill köpa returfrakten via Kramsnö apparel HB (se punkt 3).

3. Du kommer få ett returnummer av oss. Returnumret ska du märka paketet med när du skickar tillbaka returen. Tänk på att paketera returen i en postorderpåse eller liknande. Kunden står för returkostnaden.

Kunder i Sverige kan boka returfrakten. Betalningen av returfrakt sker via Swish eller bankgiro till Kramsnö apparel HB. När betalningen är slutförd kommer du få ett sändningsnummer för returen. Ta med dig paketet till en Servicepoint och be dom skriva ut en returetikett för sändningsnumret och fäst den sen på paketet och lämna över paketet till ombudet. Alla returer som köps via Kramsnö apparel HB är spårbara.

Om du väljer att inte köpa returfrakten via Rebelz ska returen skickas till:

Kramsnö apparel HB
Lotta svärds gränd 9
12957 Hägersten
Sverige

4. När vi har fått returen och den har blivit godkänd skickas utbytesvaran till dig via DHL Servicepoint. Om du vill lämna tillbaka produkten så sker återbetalning.

Om du har valt Klarna faktura så kan du logga in i Klarna appen eller på klarna.se och markera ordern som returnerad (Klarna fryser då fakturan).

Återbetalning där betalningsmetoden var Klarna sker via Klarna.
Återbetalning där betalningsmetoden var Paypal sker via Paypal.
Återbetalning där betalningsmetoden var kortbetalning via Stripe sker via Stripe.
Återbetalning där betalningsmetoden var Swish sker via banköverföring.

x